Over mij

Hallo, mijn naam is Marlies Grubben. Vanuit de kennismaking met Taichi ben ik jaren geleden gestart met mijn studie Chinese Geneeskunde. Waarom Taichi en Chinese Geneeskunde? Het klopt voor mij.

Mijn kernwaarden: Openheid, Eerlijkheid, Gedrevenheid, Ontwikkeling en Groei.

De kernwaarden van mijn praktijk: Veiligheid, Vertrouwen, Bewustwording en Groei.

Eerlijkheid en openheid van zowel therapeut als cliënt is voor mij nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Voor mij als therapeut is eerlijkheid en openheid de basis van waaruit ik wil werken. Dit alles wil ik bereiken door tijdens de behandeling een eerlijke en open terugkoppeling te geven van mijn bevindingen en daarbij uitleg te geven over mijn handelen.

Daarbij hoort voor mij ook dat als het niet in mijn macht ligt om jou als cliënt te helpen, ik samen met jou op zoek ga naar een oplossing en je eventueel zal doorsturen naar een collega. Bij eerlijkheid hoort voor mij ook dat ik inzicht heb in mijn eigen kunnen.

Daarnaast wil een omgeving creëren waarin jij je als cliënt veilig en vertrouwt voelt. In een veilige en vertrouwde omgeving is het mogelijk om samen in gesprek te gaan. Zonder oprechtheid en betrokkenheid is er voor mij geen bodem voor veiligheid en vertrouwen.

Na de behandelingen heeft iedere cliënt inzicht in zijn eigen klachten, waardoor de cliënt de mogelijkheid heeft om bij chronische en/of terugkerende klachten zijn herstel geheel of gedeeltelijk in eigen hand te nemen. Waarbij de cliënt uiteindelijk verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen gezondheid.

Als therapeut zal ik mijn kennis niet alleen verbreden maar ook verdiepen, zodat mijn vaardigheden en kunde toenemen.

De hele kunst van het spreken: begrepen worden

Confucius

© Copyright - Massage & Gezondheid | Realisatie: Internet360.nl